Ποιοί Είμαστε | Malibu C


Πρωτοπόρος στην προσωπική φροντίδα ευεξίας, η Malibu C είναι υπερήφανη για τις μοναδικές, επαναστατικές, 100% vegan, χωρίς συντηρητικά περιποιήσεις.

Αυτά τα προιόντα περιέχουν την πιο ριζοσπαστική τεχνολογία κρυσταλλικών βιταμινών κατά των ελευθέρων ριζών και απομακρύνουν αποτελεσματικά τους ρύπους του περιβάλλοντος, ειδικά αυτούς που κρύβονται στο νερό. Αυτοί οι ρύποι μειώνουν την ζωντάνια των μαλλιών και της επιδερμίδας αλλά με το πατενταρισμένο ισχυρό σύμπλεγμα βιταμινών, απομακρύνουμε τις βλαβερές τοξίνες και τα ανεπιθύμητα κατάλοιπα.

Το αποτέλεσμα είναι μαλλιά πολύ πιο λαμπερά και γεμάτα ζωή ενώ η επιδερμίδα φαίνεται απαλότερη και πιο φωτεινή.

Σύμφωνα με τον Tom Porter, ιδρυτή και πρόεδρο της Malibu C, “Αποστολή μας είναι να εκπαιδεύσουμε τους επαγγελματίες και τους καταναλωτές του χώρου της ομορφιάς για τις ανακαλύψεις μας, για το πώς τις εφαρμόζουμε, και τί μπορούν να προσφέρουν.”

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ... Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ MALIBU C

Στην Malibu C έχουμε σαν απόλυτο σκοπό μας την ευεξία. Η πατενταρισμένη μας τεχνολογία κρυστάλλων βιταμινών στις σειρές μας Wellness Treatments χαρακτηρίζεται από ένα αποκλειστικό μείγμα φυσικών αντιοξειδωτικών και ιοντικών βρώσιμων συστατικών σχεδιασμένα να ανεβάσουν στο υψηλότερο επίπεδο υγείας τα μαλλιά και την επιδερμίδα. Αυτά τα κρυσταλλικά συστατικά είναι 100% Vegan και ερμητικά σφραγισμένα, έτσι ώστε να ενεργοποιούνται αμέσως στο νερό, δίνοντάς σας απόλυτη φρεσκάδα και μέγιστη δράση σε κάθε περιποίηση. Το αποτέλεσμα... μια μοναδική τεχνολογία στο είδος της που ξαναζωντανεύει και δυναμώνει με φυσικό τρόπο, δίνοντάς σας τα πιο αγνά και ζωντανά αποτελέσματα. Από τη σειρά περιποιήσεων Wellness Treatments μέχρι τα προοδευτικά σαμπουάν, κοντίσιονερ και τις ενυδατικές κρέμες, υπέροχα, υγιή μαλλιά και επιδερμίδα είναι ο θησαυρός της Malibu C.

Image

Οι ιδρυτές της Malibu Wellness

Πολύ πριν τα φυσικά προϊόντα ομορφιάς γίνουν γνωστά και απαραίτητα, οι κάτοικοι του Μαλιμπού, ο Tom και η Deb Porter, έγιναν γρήγορα οι πρωτοπόροι στη δημιουργία φυσικών περιποιήσεων ευεξίας.

Η δημιουργία της Malibu Wellness, αυτής τη σύγχρονης εταιρίας, που χαρακτηρίζεται από επαναστατικές, εμπλουτισμένες με βιταμίνες φόρμουλες, ήρθε σαν κάτι φυσικό. Στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, όπου τα δυνατά, λαμπερά μαλλιά και το απαλό φωτεινό δέρμα είναι τόσο κοινά, όσο οι φρέσκες ηλιόλουστες μέρες και οι εμφανίσεις των διασημοτήτων, ο Tom και η Deb δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτε άλλο παρά να δουν σαν ένα πράγμα την ομορφιά και την ευεξία.

Είναι κάτι περισσότερο από μια φιλοσοφία.

Είναι τρόπος ζωής.

Σήμερα, η συλλογή της Malibu C από πατενταρισμένες περιποιήσεις, τόσο για το κομμωτήριο όσο και για το σπίτι – η κάθε μια με τη δική της μοναδική φόρμουλα από άμεσα ενεργοποιημένες βιταμίνες, φυτο-θρεπτικά συστατικά και βασικά βότανα – δεν είναι μόνον οι απαραίτητες περιποιήσεις μερικών από τις πιο όμορφες διασημότητες του κόσμου, αλλά αποτελούν βασικά εργαλεία των κομμωτηρίων και των στυλιστών παγκόσμια.

H Δέσμευσή μας για τον πλανήτη

Όσο το δυνατόν λιγότερο χρησιμοποιούμε νερό, ενέργεια και άλλες φυσικές πηγές, τόσο το καλύτερο. Στην προσπάθειά μας να μειώσουμε την επιρροή μας στο περιβάλλον, η αποστολή μας είναι απλή και ξεκάθαρη: Έχουμε δεσμευτεί να ερευνήσουμε, να αναπτύξουμε και να κατασκευάζουμε προϊόντα ευεξίας που είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Αγωνιζόμαστε για τη χρήση συσκευασιών που είναι φιλικές προς τον πλανήτη. Οι συσκευασίες μας ΡΕΤ είναι εντελώς ανακυκλώσιμες και οι περιποιήσεις ευεξίας είναι οικολογικές στο περιεχόμενο και την εμφάνιση, καθώς απαιτούν ελάχιστο χώρο στην υγειονομική ταφή απορριμμάτων. Παραμένουμε με την επίγνωση της σημασίας που έχει η διατήρηση της αρμονίας με το περιβάλλον μας.

Ανησυχούμε για τον τόπο όπου όλοι ζούμε και αφήνουμε πίσω μας, και τον οδηγούμε σε σοβαρή έλλειψη νερού για τις επόμενες γενιές σε όλον τον κόσμο. Όταν αναφερόμαστε στο νερό, εννοούμε τον συνολικό όγκο νερού που καταναλώνεται άμεσα ή έμμεσα για την παραγωγή προϊόντων και επιπλέον η ενέργεια που χρησιμοποιείται για την αποστολή «νερού» σε όλο τον κόσμο.

Ένα γαλόνι νερού ζυγίζει οκτώ λίβρες. Συνεπώς, σαν απόδειξη της δέσμευσής μας για τη μείωση της εκπομπής των υπολειμμάτων νερού, το κέντρο της δραστηριότητάς μας, είναι η τεχνολογία Κρυστάλλων Βιταμινών που αποτελεί τη βασική φόρμουλα της σειράς περιποιήσεων Wellness Treatments. Σε φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες, αυτές οι επαναστατικές περιποιήσεις αποτελούνται από κρυστάλλους βιταμινών, παρόμοιων με τις φυσικές και άλλων 100% vegan, φυτικών συστατικών τα οποία ενεργοποιούνται για άμεση χρήση.

Image

Ζώντας καθημερινά με την ολική διαχείριση της οξείδωσης

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΞΕΙΔΩΣΗΣ; (Total Oxidation Management)

Η Ολική Διαχείριση Οξείδωσης (ΟΔΟ) είναι μια προσέγγιση ζωής που συνδυάζει τη χρήση άμεσα ενεργών , αντιοξειδωτικών βιταμινών που εφαρμόζονται τοπικά μαζί με τις έξυπνες επιλογές που μειώνουν την υπερβολική έκθεση στα οξειδωτικά στοιχεία. Αλλά προτού κάνετε αυτές της αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, χρειάζεται πρώτα να καταλάβετε τι σημαίνει οξείδωση και πώς οδηγεί στη γήρανση.

Η οξείδωση είναι το τελικό αποτέλεσμα της έκθεσης στο οξυγόνο (που είναι παντού γύρω σας), που επιτείνεται από την συνεχή έκθεση σε στοιχεία όπως ο αέρας, το νερό ή ο ήλιος.

Η οξείδωση επηρεάζει την εμφάνισή μας. Ένα τυπικό παράδειγμα οξείδωσης σε ένα αντικείμενο είναι η σκουριά στο σίδηρο. Ένα καλύτερο παράδειγμα που δείχνει πώς η οξείδωση επηρεάζει το σώμα μας είναι το συνεχές πλύσιμο της αγαπημένης μας μπλούζας. Σίγουρα θέλετε να κρατήσετε για καιρό αυτή τη μπλούζα και ταυτόχρονα να δείχνει καινούρια όσο γίνεται.

Τελικά όμως μετά από επανειλημμένο πλύσιμο και στέγνωμα, η μπλούζα θα αρχίσει να ξεθωριάζει και να φθείρεται. Σκεφθείτε το δέρμα σας και τα μαλλιά σας σαν το ύφασμα αυτής της μπλούζας: ενώ τα εξωτερικά στοιχεία θα αρχίσουν να το φθείρουν, το πώς θα το φροντίσετε εξαρτάται από το πόσο καλό δείχνει και από το πόσο πολύ κρατά.

Και εδώ είναι που η Ολική Διαχείριση Οξείδωσης χρειάζεται. Εάν η οξείδωση προκαλεί πρόωρη γήρανση, τότε έχει νόημα να αντιμετωπίσετε την οξείδωση. Οι ελεύθερες ρίζες, οι δράστες της πρόωρης γήρανσης, δημιουργούνται από την οξείδωση.

Τα ηλιακά εγκαύματα είναι ένα τυπικό παράδειγμα της ζημιάς των ελευθέρων ριζών που προκαλεί η οξείδωση. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο προκαλεί το σχηματισμό ελευθέρων ριζών στην επιδερμίδα σας. Οι ελεύθερες ρίζες είναι μη υγιή μόρια που τους λείπει ένα ηλεκτρόνιο και προσπαθούν να το “κλέψουν” από άλλα, υγιή μόρια. Με αυτόν τον τρόπο οι ελεύθερες ρίζες δημιουργούν περισσότερα μόρια που δυσλειτουργούν και αυτό οδηγεί σε ανθυγιεινά κύτταρα, που οδηγούν στη γερασμένη εμφάνιση της επιδερμίδας. Σκοπός της Ολικής Διαχείρισης Οξείδωσης είναι να αποτραπεί η δημιουργία ελευθέρων ριζών και να βοηθηθεί η ομαλοποίηση των υπαρχόντων ελευθέρων ριζών ώστε να μην επεκταθούν.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΕΞΙΑ; (WELLNESS)

Η ΕΥΕΞΙΑ είναι ένας τρόπος προσέγγισης της ζωής που περιλαμβάνει τακτικές δραστηριότητες που οδηγούν στο να υπάρχει μακροζωία. Για παράδειγμα στην περιποίηση των μαλλιών και του δέρματος, αυτό σημαίνει χρώμα που διαρκεί, νεανικό δέρμα για περισσότερο διάστημα, και μακρόχρονη υγεία των μαλλιών και των κυττάρων της επιδερμίδας.

Η ΕΥΕΞΙΑ περιλαμβάνει τόσο την πρόληψη όσο και τη συντήρηση χρησιμοποιώντας συστατικά που είναι σύμφωνα με τη φύση. Με τη χρήση φυσικών μεθόδων, μπορείτε να αποτρέψετε ή να μειώσετε στο ελάχιστο τη ζημία στα μαλλιά ή στην επιδερμίδα, ή εάν υπάρχει ζημία (όπως τα υπερβολικά οξειδωμένα μαλλιά, η υπερβολική απολέπιση στο τριχωτό της κεφαλής, οι ρυτίδες), συστήνουμε μια προσέγγιση ΕΥΕΞΙΑΣ που βοηθά στη διόρθωση του προβλήματος ή της ζημίας.

Η αντίληψη του πώς η οξείδωση από το περιβάλλον σας και το περιβάλλον του κομμωτηρίου επηρεάζει την εξωτερική σας εμφάνιση μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε την κατάσταση των μαλλιών, του τριχωτού της κεφαλής και της επιδερμίδας μέσα από την ΕΥΕΞΙΑ. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε Ολική Διαχείριση Οξείδωσης έτσι ώστε να αντιμετωπίσετε την οξείδωση καλύτερα, και να αποκτήσετε για περισσότερο χρόνο υγιή μαλλιά, τριχωτό της κεφαλής και επιδερμίδα.

Μέσα από τους διάφορους τομείς της ιστοσελίδας μας μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα την αιτία της κάθε κατάστασης και την κατάλληλη φροντίδα ΕΥΕΞΙΑΣ που σας βοηθά να ελέγξετε και να ομαλοποιήσετε την κατάσταση.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΙΣ WELLNESS

Στο κομμωτήριο και στο σπίτι, κάθε Λύση Ευεξίας περιλαμβάνει μια Wellness Treatment με φυσικά, ενεργοποιήσιμες αντιοξειδωτικές βιταμίνες για άμεσα αποτελέσματα.

Οι Λύσεις για τα Μαλλιά ξεκινούν με το σύστημα κομμωτηρίου Malibu MakeOver ή με την κατάλληλη φροντίδα Malibu C Wellness Treatment

Οι Λύσεις για το Τριχωτό της Κεφαλής ξεκινούν με τη φροντίδα Malibu C Scalp Therapy Treatment είτε στο κομμωτήριο είτε στο σπίτι

Οι Λύσεις για την Επιδερμίδα ξεκινούν με την επαγγελματική φροντίδα ευεξίας για το πρόσωπο και το σώμα χρησιμοποιώντας Malibu C Transparent C ή Matcha Masque

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, πηγαίνοντας στο Επικοινωνία και κλικάροντας “Ρωτήστε τον Wellness Expert”.

ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΞΕΙΔΩΣΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ Ε & C

Οφέλη των Βιταμινών Ε και C για τα Μαλλιά και το Τριχωτό της Κεφαλής:

Ενεργούν ως προστατευτική ασπίδα κατά της ζημιάς των ελευθέρων ριζών που προκαλούνται από την έκθεση στις ακτίνες UV, την μόλυνση του περιβάλλοντος και τον αέρα

Βοηθούν στο να σταματήσει και να αποτραπεί περεταίρω οξείδωση από τις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στην περμανάντ, στην ισιωτική και στη βαφή και που μπορούν να προκαλέσουν σπάσιμο της τρίχας, κνησμό και ξηροδερμία

Η βιταμίνη C βοηθά στην απομάκρυνση των ανόργανων ουσιών και των οξειδωτικών ενώ φράζει τους θύλακες της τρίχας για λαμπερά, υγιή μαλλιά

Η βιταμίνη Ε επανατροφοδοτεί με υγρασία την τρίχα

Βοηθά στη βελτίωση την εμφάνισης των συμπτωμάτων που σχετίζονται με ζητήματα του τριχωτού της κεφαλής

Μπορούν να βοηθήσουν στην αποτροπή της οξείδωσης της τεστοστερόνης – την κύρια αιτία της απώλειας των μαλλιών

Οφέλη των Βιταμινών Ε και C για την επιδερμίδα:

Βοηθούν στη βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας για πιο υγιές και λαμπερό λουκ

Βοηθούν στην ομαλοποίηση της φυσικής απολέπισης της επιδερμίδας

Βοηθούν στην προστασία της επιδερμίδας κατά των ακτίνων UV που προκαλούν οξείδωση και οδηγούν σε πρόωρα σημάδια γήρανσης και σε φλεγμονές

Προωθούν την υγιή κυτταρική ανανέωση

Η βιταμίνη Ε βελτιώνει την απαλότητα της επιδερμίδας

Τηλέφωνο

Για πληροφορίες και απορίες
καλέστε μας στο
215. 530.4100

Malibu C | Newsletter